Advertisement

zuma colorata

  • Descriere
  • Instructiuni
  • Informatii Joc
  • Jocuri Asemanatoare

jocuri > jocuri cu bile > zuma colorata

Un joc clasic, foarte popular cu o grafica foarte bine definita, culori vii si multe alte caracteristici ce fac acest joc unic. Un joc zuma pentru toate varstele de la copii la oameni mai in varsta, si pentru toate categoriile sociale. La scoala, acasa sau la servici, acest joc iti va alunga plictiseala si te va relaxa. Acest joc cu bile zuma are numeroase nivele cu un grad de dificultate progresiv, cea ce inseamna ca pe masura ce inaintezi in nivele, va trebui sa fii mai rapid si mai precis in a grupa bilele colorate cate trei pentru a le elimina.

Sirul de bile colorate se indreapta spre punctul de sosire, de acea tu trebuie sa grupeazi bilele colorate cate trei pentru a le elimina si pentru a scurta sirul de bile colorate.

Jocul zuma colorata face parte din categoria jocuri cu bile. Acest joc a fost adaugat in data de pe data de 14.11.2015 si a fost jucat de 8366 ori. Speram ca ti-a placut mult sa joci zuma colorata si te invitam sa distrezi alaturi de celelalte jocuri gratis din categoria jocuri cu bile