Advertisement

pac man bila galbena

  • Descriere
  • Instructiuni
  • Informatii Joc
  • Jocuri Asemanatoare

jocuri > jocuri cu bile > pac man bila galbena

Pac-Man este o bila colorata cu un apetit mare care vrea sa se infrupte din toate fructele ascunse prin labirintul plin de bile mici galbene, dar sunt niste monstruleti care vor sa-l impiedice. Va trebui ca tu sa-l indrumi pe pac-man prin labirint si sa te feresti de micii monstruleti, sa folosesti cafeaua pentru o doza in plus de energie, dar ai grija pentru ca timpul este scurt, iar daca nu termini de mancat toate bilutele mici galbene intr-un interval de timp, va trebui sa incepi nivelul de la inceput.

Navigheaza prin labirint folosind sagetile de pe tastatura. Pentru a completa nivelul trebuie sa mananci toate bilutele galbene si sa te feresti de monstruletii mici. Cafeaua iti da energie si posibilitatea de a invinge monstruletii.

Jocul pac man bila galbena face parte din categoria jocuri cu bile. Acest joc a fost adaugat in data de pe data de 14.11.2015 si a fost jucat de 3687 ori. Speram ca ti-a placut mult sa joci pac man bila galbena si te invitam sa distrezi alaturi de celelalte jocuri gratis din categoria jocuri cu bile