Advertisement

fabrica de jucarii fermecata

  • Descriere
  • Instructiuni
  • Informatii Joc
  • Jocuri Asemanatoare

jocuri > jocuri cu bile > fabrica de jucarii fermecata

De cand erai mic copil ti-au placut jucariile foarte mult, in fiecare zi te jucai cu bile si alte jucarii distractive, si astfel visul tau atunci cand vei fi mare a fost sa lucrezi intr-o fabrica de jucarii, ca sa poti face toti copii din lume fericiti oferindu-le jucariile lor preferate. Acum ca ai fost angajat la fabrica fermecata de jucarii, este marea ta sansa sa iti transformi visul in realitate. Tinteste cu tunul cu mare precizie, ca bilele lansate sa formeze grupuri a cate cel putin trei bile de aceasi culoare. Atunci cand vei elimina toate bilele magice, o jucarie va fi creata. Dar trebuie sa te misti repede pentru totul este contra timp.

Manevreaza tunul folosind mouse-ul si lanseaza bilele cu precizie pentru a le uni in grupuri a cate trei sau mai multe bile de aceasi culoare.

Jocul fabrica de jucarii fermecata face parte din categoria jocuri cu bile. Acest joc a fost adaugat in data de pe data de 14.11.2015 si a fost jucat de 4272 ori. Speram ca ti-a placut mult sa joci fabrica de jucarii fermecata si te invitam sa distrezi alaturi de celelalte jocuri gratis din categoria jocuri cu bile