Advertisement

cursa amuzanta cu biciclete de copii

  • Descriere
  • Instructiuni
  • Informatii Joc
  • Jocuri Asemanatoare

jocuri > jocuri cu biciclete > cursa amuzanta cu biciclete de copii

Copiii din clasa a saptea au organizat o excursie impreuna cu profesoara lor de biologie. Pentru ca este inceputul verii, cei mici si-au propus sa exploreze padurea de la marginea orasului si sa noteze in caietele lor toate speciile de animale si plante pe care le intalnesc in cale. Aceasta pasiune pentru natura le-a fost insuflata de doamna profesoara care este cea mai populara persoana din scoala. Ea nu-i pune pe copii sa invete prea mult sau sa memoreze pagini intregi, ci ii determina sa gandeasca logic si sa invete din experientele la care participa in mod direct. Asa ca auzind de aceasta excursie in natura copii au fost foarte fericiti mai ales ca mergeau cu bicicletele. Intra si tu in cursa cu biciclete alaturi de copiii doamnei de biologie si distreaza-te alaturi de ei! Nu uita sa ne dai si like!

Participa si tu la aceasta expeditie in padure impreuna cu copiii si profesoara de biologie, folosind tastatura pentru a conduce bicicleta.

Jocul cursa amuzanta cu biciclete de copii face parte din categoria jocuri cu biciclete. Acest joc a fost adaugat in data de pe data de 25.02.2015 si a fost jucat de 628 ori. Speram ca ti-a placut mult sa joci cursa amuzanta cu biciclete de copii si te invitam sa distrezi alaturi de celelalte jocuri gratis din categoria jocuri cu biciclete